Hej!

Flottiljens skola åk F-6 ligger på Vaktgränd 2-8 vid natursköna Hägernäs Strand i Täby. Vår vision är att skapa en skola som ger alla lust till lärande och utveckling för att kunna verka i ett demokratiskt samhälle. För att uppnå det skapar vi en jagstärkande atmosfär där både elever och personal blir sedda. Vi arbetar för att varje elev ska få utveckla sina egna förmågor. För oss är det viktigt att varje elev som lämnar skolan har gedigna kunskaper med sig.

Torsdagen den 30 november samt tisdag den 30 januari  kl 18.00-19.30 bjuder vi in till informationsträff. Vi kommer då att presentera vår verksamhet och visa runt i skolans lokaler. Ni kommer även få möjlighet att träffa några av våra elever, lärare och personal från fritidsverksamheten.

Om ni har frågor gällande skolvalet eller skolantagningen är ni välkomna att kontakta Petra Landelius på 070-321 85 57 eller genom att maila: petra.landelius@flottiljensskola.se

Glöm inte att ställa er i vår kö: http://flottiljensforskolaochskola.se/ansok-till-oss-grundskola

Följ oss på instagram för att se vad vi har för spännande, roligt och lärorikt på gång. Skolans instagramkonto heter: @flottiljensskola

Hoppas vi ses!